LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

After Hand Kultur (Kultur og undervisning)

After Hand er et dansk forlag og trykkeri stiftet i 1973 af kunstneren Henrik Have og digteren Peter Laugesen. Ønsket var at etablere et trykkeri, et forlag og et mulighedsfelt, hvor afstanden i tid mellem tanke og fysisk objekt (produkt) reduceres til ganske kort tid. Desuden ville de skaffe kunstnere en udgivelsesmulighed for tekster, billeder og objekter, som ikke kunne produceres gennem traditionelle kanaler.

After Hand drives i dag af Mathias Kokholm og har bl.a. udgivet danske oversættelser af Nelly Sachs, Novalis, Pinocchios eventyr og Antonin Artaud samt danske forfattere som bl.a. Poul Borum, Marianne Larsen, Per Højholt og Glenn Christian.

Hjemmeside: www.afterhand.blogspot.com

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
J.M.Mørks Gade 7
8000 Aarhus C
DENMARK
Telefon:
25 11 66 04
E-mail:
kokholmmathias@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.