LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Advokatfirmaet Lene Diemer Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Advokat Lene Diemer har drevet selvstændig virksomhed siden 2003. Hun er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet i 1988 og mediator i 2008. Lene er medlem af bestyrelsen for Danske Mediatoradvokater, medlem af Ansættelsesadvokater og beklæder derudover en række andre bestyrelsesposter.

Lene Diemer har speciale i rådgivning af private - opholdssteder, botilbud, dagbehandlingstilbud, fonde/selvejende institutioner, selskaber og foreninger inden for det sociale område eller undervisningsområdet. Specialet omfatter også foreninger for pårørende og interesseorganisationer. Lene er den eneste advokat på landsplan, der har bygget sin praksis op omkring dette speciale og rådgiver og underviser derfor over hele landet inden for området.

Hjemmeside: www.cphlex.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Ny Vestergade 17
1471 København K
DENMARK
Telefon:
33 12 79 13
E-mail:
ldi@cphlex.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.