LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Adfairtising Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Adfairtising er den virksomhed, der har startet TheFairPages.com, som er et socialt søge-index, hvor man kan finde produkter, brands og projekter, der gør en forskel for en mere fair og bæredygtig verden.

Alle fair-minded virksomheder og organisationer, der ønsker at promote sig selv, kan lave en GRATIS profil og fortælle om, hvordan de gør en forskel for en mere fair verden for mennesker, dyr eller miljø.

Med en profil på sitet kan man: - Uploade logo og beskrive hvordan man gør en forskel. - Uploade produkter og vise hvis man har tilbud. - Få feedback fra brugere der kan rate og anbefale produkter. - Debatere med brugerne om hvad der er mest fair. - Skabe automatisk nyhedsflow til de brugere der klikker "Follow". - Vise ens certifikater og labels. - Oprette blog-indlæg, skrive status updates...og meget mere!

Hjemmeside: www.thefairpages.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Lille Fredensgade 4 3.
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 26 28 10 73
E-mail:
info@thefairpages.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.