LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

AA Danmark Holding ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

AA Danmark er et firma med ekspertise inden for energioptimering og arbejdsmiljø. Der er fokus på hele værdikæden, når AA Danmark udvikler løsninger til kunder, der ønsker at forbedre arbejdsmiljøet. Kunderne kan være skoler, institutioner, virksomheder eller kommuner såvel som private hjem. I AA Danmark er der både arbejdsmiljø- og energieksperter, der i fællesskab udvikler strategier for at skabe et godt arbejdsmiljø. Det kan eksempelvis være ved at arbejde med forbedring af akustik, belysning eller indeklima. AA Danmark kan også hjælpe med energieffektivisering. For eksempel i form af energirenovering, hvor vedvarende løsninger sikrer miljørigtig strøm, der også ofte kan give store besparelser.

Hjemmeside: www.aa-danmark.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Storegade 9A
2650 Hvidovre
DENMARK
Telefon:
51221723
E-mail:
dz@aa-danmark.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.