LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

416 Børnegalaxen Farum - urp Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Den Integrerede Institution Børnegalaxen Farum ligger i Furesø Kommune og har en kapacitet på 60 børn fra 0 til 6 år, henholdsvis 24 vuggestuebørn og 36 børnehavebørn.

Pædagogikken har en stor betydning for det konkrete arbejde i Børnegalaxen Farum. Der lægges vægt på at anerkende det enkelte barn såvel som hele børnegruppen. Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i, at børn har forskellige behov og måder at udtrykke sig på, og det er derfor vigtigt at følge barnet i en dialog, som barnet kan forstå – for eksempel ved ikke at skælde ud. Børnene bliver desuden støttet i at forstå forskellige situationer og sætte ord på alle de mange ting, der bliver lavet i løbet af dagen.

Da Børnegalaxen Farum er en privat institution, har de deres egen opskrivnings-/venteliste og kan i denne forbindelse kontaktes telefonisk eller pr. mail.

Hjemmeside: www.farum.bornegalaxen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Hejrevang 21D
3450 Allerød
DENMARK
Telefon:
44999295
E-mail:
gg@farum.bornegalaxen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.