LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

378 Brylle Børnehave - ur Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Brylle Private Børnehave er beliggende i Tommerup på Fyn ved siden af Brylle Skole og har plads til 42 børn. Den blev startet op som privat institution i august 2014. Brylle Private Børnehave er optaget af det nære og ser sig selv som en lille oase, hvor de nære relationer mellem børnene og de voksne er i fokus. Visionerne for børnehaven er at skabe rammerne for et trygt og tillidsfuldt fællesskab med barnet i centrum, give det enkelte barn mulighed for at blive den bedste version af sig selv samt at skabe et harmonisk samarbejde med barnet og dets forældre.

I børnehaven søger man at skabe et børneunivers med en hjemlig og varm atmosfære, hvor børnene føler sig set, hørt og respekteret som dem, de er. Der skal være rart at være, og i fællesskab skal der leges, synges, danses, fortælles historier og være plads til masser af udeliv.

Hjemmeside: www.bryllebh.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Rolundvej 23
5260 Odense S
DENMARK
Telefon:
53 60 71 15
E-mail:
leder@bryllebh.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.