LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

335 Tved Børnehave - p Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Tved børnehave er et privat dagtilbud. Oprindelig blev børnehaven oprettet i 1973 af "Børnehjælpsdagen i Svendborg". Tved børnehave blev i 2011 privat og fik tillægsnavnet Solstrålen. Børnehaven er beliggende i et parcelhuskvarter ca. 2 km fra Svendborg by, tæt ved fri natur og skov og strand. Den er normeret til 47 børn i alderen 3 til 6 år, og børnene er fordelt på de to stuer Boblerne og Spirerne.

Tved Børnehave arbejder med nysgerrighed og respekt for barnet, med guidning og vejledning og med at skabe de bedste rammer for fællesskabet. Pædagogerne har taget en efteruddannelse i at have fokus på det barnet kan, på dets resurser, og vejlede positivt mod det som evt. kan være en udfordring. Det er naturligt med en varm og anerkendende tone i huset samtidig med, at der er tydelighed i de normer, som pædagogerne ønsker, at børnene skal kende til. Sammen har børnehaven udformet tre normer i børnehøjde: Vi leger med hinanden, vi hjælper hinanden, vi lytter til hinanden.

Hjemmeside: www.tved-bornehave.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Rolundvej 23 1
5260 Odense S
DENMARK
Telefon:
62216915
E-mail:
info@tved-bornehave.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.