LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

332 Stribonitten - p Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehuset Stribonitten har siden 1970 haft som mål at arbejde for at fremme børnenes vel med fokus på det nære og det sjove. Her skal det være naturligt at fordybe sig og lege længe med vennerne. Derfor er Stribonittens værdier:

• Leg og fantasi • Glæde og sjov • Nærværd og tryghed • Omsorg

Børnehuset Stribonitten er pr. 1. november 2011 blevet godkendt som en privat selvejende institution. I perioden maj - september 2012 blev der bygget en tilbygning på 224 m2, der også rummer en vuggestue, som slog dørene op d. 1.10.2012.

Børnehuset Stribonitten er dermed blevet en integreret institution, der består af et hyggeligt vinkelbygget hus i et plan på Øster Alle 16 i Strib. Børnehuset er normeret til 56 børn i alderen 2.10-6 år og 20 vuggestue børn. Intentionen er dog at være 44 børnehave børn og 12 vuggestue børn. Stribonitten prioriterer plads til sjov, leg og liv, og med deres 462 m2 store hus i et plan er rammerne optimale for trivsel og udvikling. Børnehuset benytter sig desuden meget af at være beliggende i et naturskønt område med både skov, strand og mose lige ved døren.

Hjemmeside: www.stribonitten.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Rolundvej 23 1
5260 Odense S
DENMARK
Telefon:
64 40 17 95
E-mail:
Stribonitten@stribonitten.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.