LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

300 Børnegalaxen Valby - p Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnegalaxen Valby blev etableret i 2005. Institutionen er normeret til 32 børn fordelt i en børnehavegruppe ved navn ”Nordlyset” og en vuggestuegruppe ved navn ”Mælkevejen”. Vi ligger meget centralt i Valby; tæt ved offentlig transport og med grønne arealer og skov i umiddelbar nærhed.

Formålet med den private institution Børnegalaxen Valby er at skabe trygge rammer, så børnene kan udvikle sig til harmoniske, selvstændige, kreative og sociale mennesker. Børnegalaxen Valby ønsker i samarbejde med forældrene, at støtte og stimulere det enkelte barns udvikling, således at tiden i institutionen opleves som et rart og sjovt sted at være samtidig med, at forældrene føler sig trygge ved at aflevere deres børn. Nøgleordene i Børnegalaxen Valby er, nærhed og omsorg, der skabes af stabile, kompetente, nærværende og forstående voksne.

Hjemmeside: www.valby.bornegalaxen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Hejrevang 21D 1.
3450 Allerød
DENMARK
Telefon:
26176081
E-mail:
ma@bornegalaxen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.