LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Om denne side

Gennemsigtighed er en helt central værdi for Merkur Andelskasse. Derfor giver vi indskydere og offentligheden mulighed for at se, hvad indskydernes penge er med til at virkeliggøre og sætte i gang. Vi er det eneste pengeinstitut i Danmark, der giver indskyderne denne mulighed.

Det er obligatorisk for alle Merkurs erhvervskunder med lån, kreditter eller garantier at figurere på denne hjemmeside. Siden fungerer således som en samlet oversigt over de projekter og virksomheder, som Merkur lånefinansierer ved hjælp af vores indlånskunders penge.
Som indlånskunde i Merkur kan du hermed skabe dig et overblik over, hvad dine penge bliver brugt til, imens de står i Merkur.

Merkur ønsker samtidig at fremme muligheden for at kunne danne netværk mellem private, institutioner og virksomheder engageret i bæredygtig udvikling. Mange af vores kunder er pionerer og har gjort erfaringer, der kan være nyttige for andre, eller de leverer produkter eller ydelser, som kan være interessante for andre kunder.
Der optræder desuden enkelte erhvervskunder uden lån på siden. Det skyldes, at de og vi gerne viser det samarbejde, som kundeforholdet er udtryk for, og for at give de pågældende erhvervskunder adgang til netværket. Det vil være tydeligt markeret på de pågældende virksomheders profil her på siden, at der er tale om en indlånskunde. 

Har du spørgsmål til denne hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte Merkur.

Læs mere om Merkur Andelskasse på www.merkur.dk 

Her gør mine penge gavn